Новини

«Зимова феєрія» місто прикрасить

Архів
28 переглядів

З метою підтримки творчих ініціатив жителів міста, формування привабливого зовнішнього вигляду та підвищення естетичного рівня оформлення міста, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей Володимира-Волинського в новорічні та різдвяні свята проводиться традиційний огляд-конкурс новорічно-різдвяних композицій «Зимова феєрія».

Конкурс передбачає створення та розміщення у центральній частині Володимира-Волинського об’ємно-просторових форм новорічних та різдвяних композицій, фотозон у номінаціях:  “Креативна ялинка”; “Різдвяна казка”;  “Історії новорічного міста”.

На огляд-конкурс подаються статичні композиції (витвори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, хендмейду, а також роботи, виконані в довільній техніці), які вистоять на вулиці під відкритим небом впродовж усього періоду проведення огляду-конкурсу – з 18 грудня 2020 року по 14 січня 2021 року.

   Оцінка композицій здійснюється за  такими критеріями:

-творчий підхід в оформленні;

-тематичність, оригінальність, авангардність та інші креативні ідеї;

– новизна композиції;

-здатність інсталяції вистояти на вулиці під відкритим небом впродовж усього    періоду проведення огляду-конкурсу;

– еко-підхід у створенні композиції.

Переможці нагороджуються у кожній з номінацій дипломами міського голови та преміями: за  перше  місце  в розмірі 600 гривень; друге – 500, третє 400 гривень.

Автори робіт до 18 грудня  подають до відділу культури і туризму  міськвиконкому інформацію про назву установи чи організації, прізвища та імена авторів авторів та виконавців, назва і короткий опис роботи.

Переможців буде оголошено 14 січня 2021 року.

Запрошуються представники установ, організацій усіх форм власності, мешканців міста до участі у конкурсі.

Телефони для довідок: 3-51-55, 0966857414.

Коментарі
Поділитися
Головні новини
Реклама
keyboard_arrow_up