Новини

44700: нова володимирська молодь

Архів
139 переглядів

Нестандартні, безкомпромісні, творчі – такі епітети спадають на думку, коли зазирнеш на сторінку 44700_, яку створила в інстаграмі спільнота міської молоді. Ці хлопці і дівчата неохоче розповідають про себе як про окремих особистостей і не хочуть «світити» свої імена. Зате вони прагнуть зробити життя у Володимирі цікавішим, наповненішим і більш дружним до таких, як вони – до нової міської молоді. Для «Молодіжної тусовки» вони погодилися розповісти про себе – від свого імені і своїми словами. Подаємо їхню розповідь-маніфест із перших вуст.

Найперше, що нас об’єднує, – це все ж таки креативність і творчість. Кожен із нас був свого часу лише “носієм” ідей, і, як часто буває, наважитися зробити щось своє, не боячись критики інших, самому надзвичайно важко.  Коли виявилося, що кожен з нас є таким “носієм”, ми наважилися озвучити одне одному ці ідеї. З’ясувалося, що насправді наші думки сходяться, кожен з нас почав підтримувати одне одного і тоді ми зрозуміли – настав час діяти!

Наша діяльність базувалася на дружбі, але оскільки ми об’єдналися в неформальну творчу групу, нам потрібно було дати їй круту назву. Рішення було спонтанним і водночас нереально влучним – 44700! Поштовий код рідного міста – саме так ми віддали належне княжому Володимиру, при цьому створивши крутий стиль!

Що ж таке 44700?

https://www.instagram.com/p/B-sN1jGAjoc/?utm_source=ig_web_copy_link

Конкретних обов’язків ні в кого немає, все побудовано на суцільній імпровізації і співпраці, де кожен може стати генератором ідей, помічником або лідером. Ми не обмежуємося видами діяльності, тому наша група займається малюнками, від цифрового до вуличного формату, пише музику, читає реп, та інше. Також ми знімаємо фото і відео, переважно на плівку. Відцифровані результати нашої роботи – це унікальне поєднання краси сучасного міста і атмосферності старого обладнання.

https://www.instagram.com/p/CBDZ7EtheII/?utm_source=ig_web_copy_link

Кожна молода людина хоче вирізнитися з натовпу, і ми – не виняток! Окрім творчої діяльності, крутим способом проявити себе став наш авторський  одяг з одноіменними принтом – 44700, який стає дедалі різноманітнішим за втіленням та все популярнішим серед молоді нашого міста і за його межами.

Ми дуже любимо наше місто, зі всіма його недоліками і перевагами. Чи це занедбаний покинутий будинок, чи низка багатоповерхівок, чи це неймовірний пейзаж, чи крутий малюнок на стіні – це все для нас частинки нашого міста, а отже, і нашої душі.

Ми хочемо бачити наше місто насиченим, наповненим життям, аби велич його історії гармонійно поєдналася з сучасними інноваціями, аби кожна людина, а особливо молодь могла реалізувати в заробітку, спорті, творчості. Ми хочемо, аби вуличні художники перетворили однотонні панельки у по-сучасному розмальовані багатоповерхівки, хочемо аби захоплення молоді підтримувалися спортивними майданчинками та скейт-парками (про який вже дуже давно просить не один десяток молодих людей). Хочемо, аби молодь максимально заохочували і зацікавлювали проявити себе творчо, чи на довільних  молодіжних вечорах, чи в конкурсах творчих робіт. Ми хочемо аби наше місто постійно ставало кращим, і ми робитимемо все, аби воно стало саме таким.

44700.

Коментарі
Поділитися
Головні новини
Реклама
keyboard_arrow_up