Новини

Клопотенко скуштував автентичну їжу Волині : запечену капусту, чорний борщ, шашлик з вугра

Культура, Лайфстайл, Новини
115 переглядів

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко нещодавно відвідав Волинь, де познайомився з місцевою гастрономією. 

Відео з’явилося на його ютуб-каналі.

Клопотенко зізнався, що ніколи не був на Волині і приїхав без професійних камер, а все знімав на телефон. Він спробував різноманітні традиційні страви регіону – чорний борщ, манники, сушену ковбасу, шашлики із вугрів, капусту.

Пригадав, як у 2016 році повернувся з навчання у Франції, і зрозумів, що нічого не знає про регіони України і почав це досліджувати.

Шеф-кухар поділився своїми враженнями та оцінив гастрономічний потенціал Волині, зазначивши, що локальні страви мають автентичний смак і унікальні поєднання, які можуть зацікавити не лише українців, але й іноземних туристів.

«Волинь – це справжня лісова краса, це неймовірні люди, це традиції, рибалка, кладофора, чорний борщ, манники та інші чудові речі», – поділився відомий кулінар.

Він відвідав село Світязь та інші Шацькі озера, де навіть вдалося порибалити.

«Риболовля на Волині – просто божественна. Бо тут ловлять не просто карася, а вся дика риба живе на цих озерах», – зацінив він.

Також Клопотенко завітав у Смідинську громаду, де популяризують гастроспадщину «Смідинська капуста».

Детальніше дивіться на відео:

Коментарі
Теги: гастрономія, Клопотенко, риболовля, страви
Поділитися
Головні новини
Реклама
keyboard_arrow_up