Новини

«Спаржу Волині» тепер можуть куштувати і володимирчани

Архів
134 переглядів

У квітні розпочався сезон збору врожаю одного з найбільш раннього весняного овочу – спаржі. Чи не вперше за чотири роки, відколи у селі Новини вирощують аспарагус, який ще називають «їжею королів», його можна придбати у мережі місцевих супермаркетів.

Про цей корисний овоч та те, як він вирощується, наша газета писала торік, після того, як побували на новинських полях разом із директором агропідприємства Олександром Сидорчуком (на знімку). Львівський підприємець не побоявся ризикнути і першим на Волині узявся за вирощування цього поки що екзотичного для нас овоча. Торік білу, зелену та фіолетову спаржу під торговою маркою «Спаржа Волині» можна було придбати у супермаркетах обласних центрів західної України та у ресторанах. Зокрема, у ресторані «Аспарагус», що в Устилузі, спаржа – одна із фірмових страв.

Днями акуратні пучечки спаржі вагою по 450 грам з’явились на торгових полицях таких місцевих супермаркетів як «Наш край», «Сіті» та «Маяк». Виробники цього надзвичайно корисного і поживного овочевого делікатесу сподіваються, що спаржа припаде до смаку володимирським поціновувачам здорової їжі.

Тетяна ІЗОТОВА.

Коментарі
Поділитися
Головні новини
Реклама
keyboard_arrow_up